Kesäkuun tunnelmia

Kesä Suomessa on parhaimmillaan, juhannusta odotellaan ja valoa riittää! Kuluva kesä on tuonut pirteitä muutoksia myös Iirinvirmalle – viime viikolla aloitin Kuopiossa homeopatian vastaanoton Tarja Tirkkosen toimitiloissa Puijonkadulla. Tarja on loistava jäsenkorjaaja ja toiminut työssään jo monia, monia vuosia. Yhteistyömme alkoi jo tammikuussa yhteisellä matkalla… tai oikeastaan jo aikaisemmin Rastorin koulutuksessa…Iiri 3. touko 2016

Jotenkin minua nyt viedään lisääntyvässä määrin tuonne Itä-Suomeen, mielenkiinnolla odotan, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Toisaalta eihän se mikään ihme ole, että Itä-Suomi vetää  – onhan se kotiseutuani. Lapsuuden ja nuoruuden olen viettänyt siellä, siis lähes parikymmentä vuotta elämästäni.

Kaunista kesää toivotan jokaiselle! Ota ihmeessä itsellesi aikaa lomallasi, vaikka homeopaattisen haastattelun, maljarentoutuksen tai energiahoidon muodossa. Loma saa kummasti uutta väriä ja keho&mieli tervetullutta puhdistusta  esim. nepalilaisten äänimaljojen värähtelyissä! Carpe diem!

Aurinkoisin terveisin,

Iiris