TULE KANSSANI JOOGAAMAAN!

Nyt tuli vahva tunne, että haluan  pyytää sinutkin mukaan kanssani joogaamaan!

Olen harrastanut kehonhuoltoa jo monen monen vuoden ajan monessa eri muodossa. Suuret kiitokset Maarit Vornaselle pilateksesta (5v), Maria Lehtoselle kundaliinijoogasta (3v), Pauliina Diallolle valojoogasta (2v) ja Susanna Heleniukselle 3v+edelleen jatkuvasta hatha+yin -joogasta!  Nyt viimeiset 3kk olen sisällyttänyt 10-30min joogaharjoituksen jokaiseen aamuuni, muutamaa aamua lukuunottamatta. Suosittelen niin tätä kevyttä säännöllisyyttä kaikille, oli liikunnanlaji mikä tahansa. Tehdä harjoitus kevyesti, ilolla, nautinnolla ja rakkaudella ♥

Haluatko tulla kanssani joogaamaan? Valoisaan pinkkiin huoneeseeni mahtuu yhtaikaa 4-6 henkilöä tervehtimään aurinkoa ja tasapainoilemaan omalla joogamatolla, kun raivaan turhat huonekalut edestä pois. Olet tervetullut maanantai-aamuisin alkaen 14.1.2019 klo 10 osoitteeseen Pinkki Huone, Uudenmaankatu 131, Hyvinkää. Kevyt hatha indian style aluksi ja lisäksi yin-jooga, joka rauhoittaa kehon. Lisäksi loppurentoutus vilttien alla. Harjoitus päättyy klo 11.30. Osallistumismaksu on vapaaehtoinen  ♥

Iirinvirman Pinkki Huone