Mistä pirteyttä ja voimaa pimenevään vuodenaikaan?

Valoisa kesä on vielä mielessä, aurinko paistaa nytkin kauniisti, tosin aamun lämpötilat ovat hivuttautuneet jo lähelle nollaa. Päivät lyhenevät vääjäämättä… Monina aiempina vuosina tähän aikaan ovat fiilikseni alkaneet jo laskea, entä nyt? Yllätyksekseni olotila on pirteä ja tasapainoinen joka päivä!

Miten tämä on mahdollista? Syy saattaa löytyä seuraavista muutoksista.
Vuosi sitten lokakuun alussa otin päiväohjelmaani 73 päivän haasteen Satu-ystäväni innostamana – liikuntahetki aamuisin + villiravinto. Olen joogaa harrastanut jo monia vuosia, aina kerran viikossa kunnon rykäisy torstaiaamuisin ryhmässä. Nyt aloinkin tehdä kevyttä joogaa säännöllisesti, 10-20min joka aamu ja lisänä torstaiaamun pitkä 90min jooga. Tsemppasimme Sadun kanssa toisiamme puhelinviesteillä aamuisin, ja olihan se tehtävä, kun toinenkin teki, vaikka välillä väsytti! Parin kuukauden kuluttua huomasin, että joogahetkestä olikin tullut tärkeä aamurutiini, olin saanut notkeutta kehooni ja voimaa käsivarsiini, jalkoihini ja vatsalihaksiini. Joogan aloittaminen oli koko ajan helpompaa ja pystyin pidentämään hengityksiäni hathan asanoissa. How come, 15 min joogalla päivittäin, tuntui aivan ihmeelliseltä! Joogaopenikin oli todella mielissään!

Samaan aikaan, kun aloitin päivittäisen joogan, otin käyttööni myös Arctic Nutritionin villiravintovalmisteet. Otin neljä tuotetta kuudesta käyttööni – Arctic Sun (D-vit + Lapin tyrnimarja), Extreme (Hawaijin spirulina + Lapin mustikka), Booster (Hawaijin noni-hedelmä ja Lapin puolukka) ja Elixir (todella tömäkkä antioksidanttijuoma, jossa Lapin villimarjoja ja yrttejä). Päätin antaa tälle suomalaisfirmalle mahdollisuuden. Jatkoin pakastemarjojeni syömistä kuten ennenkin aamupuurossani ja aina puuron jälkeen nappasin vitskut. Vatsani alkoi voida paremmin, samoin ihoni ja hiukseni – ja mikä aivan fantastista, yöuneni laatu parani ja aloin nukkumaan monesti yöni keskeytyksettä aamuun asti! Tänään uskon vahvasti, että nämä tuotteet yhdessä säännöllisen joogan kanssa ovat tuoneet minulle voimavaroja ja terveyttä, iloa ja tasapainoa.

Haluatko Sinäkin saada elämääsi jotain uutta ja virkistävää? Together we can do it! Olet tervetullut kanssani joogailemaan joka toinen maanantai klo 10 Iirinvirmaani alkaen 23.9! Voin kertoa Sinulle halutessasi myös enemmän tästä villiravinnosta, ihan milloin vaan sovitaan! Toivotan Sinulle pirteää syksyn jatkoa, ollaanhan yhteyksissä!

Terveisin Iiris, the One who does Arcticyoga every morning 🙂