TULE KANSSANI JOOGAAMAAN!

Nyt tuli vahva tunne, että haluan  pyytää sinutkin mukaan kanssani joogaamaan!

Olen harrastanut kehonhuoltoa jo monen monen vuoden ajan monessa eri muodossa. Suuret kiitokset Maarit Vornaselle pilateksesta (5v), Maria Lehtoselle kundaliinijoogasta (3v), Pauliina Diallolle valojoogasta (2v) ja Susanna Heleniukselle 3v+edelleen jatkuvasta hatha+yin -joogasta!  Nyt viimeiset 3kk olen sisällyttänyt 10-30min joogaharjoituksen jokaiseen aamuuni, muutamaa aamua lukuunottamatta. Suosittelen niin tätä kevyttä säännöllisyyttä kaikille, oli liikunnanlaji mikä tahansa. Tehdä harjoitus kevyesti, ilolla, nautinnolla ja rakkaudella ♥

Haluatko tulla kanssani joogaamaan? Valoisaan pinkkiin huoneeseeni mahtuu yhtaikaa 4-6 henkilöä tervehtimään aurinkoa ja tasapainoilemaan omalla joogamatolla, kun raivaan turhat huonekalut edestä pois. Olet tervetullut maanantai-aamuisin alkaen 14.1.2019 klo 10 osoitteeseen Pinkki Huone, Uudenmaankatu 131, Hyvinkää. Kevyt hatha indian style aluksi ja lisäksi yin-jooga, joka rauhoittaa kehon. Lisäksi loppurentoutus vilttien alla. Harjoitus päättyy klo 11.30. Osallistumismaksu on vapaaehtoinen  ♥

Iirinvirman Pinkki Huone

Homeopatiaa koko perheelle

iirinvirma-129-1 tulpit

Homeopatia on laadukas ja lempeä hoitomuoto, jonka avulla voidaan hoitaa akuutteja ja kroonisia vaivoja sekä lapsilla että aikuisilla. Se on myös täysin lisäaineeton hoitomuoto.

Homeopaattiset lääkeaineet saadaan luonnosta; kasveista, eläinkunnasta ja mineraaleista. Ne ovat Suomessa lääkelaitos Fimean rekisteröimiä ja valvomia lääkeaineita.

Homeopaattisella rakennehoidolla kehon immuunipuolustus vahvistuu ja mahdollinen sairastelukierre jää pois.

Homeopatian periaatteet ‘Samankaltainen parantaa samankaltaisen’  ja ‘Vähemmän on enemmän’  toimivat ohjenuorina homeopaatin työssä, kuten myös yksilöllisyys ja oireiden kokonaisuus  fyysisellä, psyykkisellä ja mentaalisella tasolla.

Olet todella lämpimästi tervetullut vastaanotolleni joko Hyvinkäälle, Kuopioon tai Savonlinnaan! Anna itsellesi hyvä olo!

Iiris

#homeopatiainfo

******

Vuodenvaihteen tunnelmia

Jälleen on mielessä lähes käsin hypisteltävänä aika, jolloin jotain vanhaa päättyy ja uutta pääsee alkamaan. Sydän on rauhallinen, mielikin, joulunajan levon ansiosta. Tuntuu oikeastaan, että mahtaako uusi vuosi tuoda jotain uutta elämään, tähän pysähtyneeseen olotilaan?

Silti tiedän – kun vuosi vaihtuu, mielikin ottaa uuden vaihteen! Ideat alkavat pulppuilla, sisuksissa kutisee ja pirisee, ollaanhan menossa hyvää vauhtia kohti kevättä! 🙂 Uudenvuodenlupauksia en tee, sanon uudelle vuodelle vain Kyllä!, kuten Maiccu Kostiainen Hidasta elämää -blogissaan ehdottaa juuri tänään. Kuljen elämänpolkuani eteenpäin, mukanani repussa iloa, valoa ja rakkautta, ja otan vastaan haasteet ja onnenkantamoiset niiden avulla. Enkeleiltä pyydän sitä kaikkein korkeinta parasta jokaiselle ja tietenkin myös itselleni, pyydän korkeinta valoa ja rakkautta olemukseeni ja tähän työhön, jota täydestä sydämestäni teen!

Muistathan, että Me olemme Yhtä, kun sinä voit hyvin, voin minäkin – jokainen saa hyvää oloa kanssakulkijansa hyvästä olosta. Hymyillään toisillemme ja annetaan sydämiemme laulaa ja iloita jokaisena tulevan vuoden päivänä! <3

Levollisin olotiloin,

Iiris

Rehellisyyden elokuu

Näin elokuussa, synnyinkuussani, olotilani vaihtelee tunnelmasta toiseen – johtuneeko elokuusta vai siitä, että olen syntynyt tähän kuukauteen. Välillä sade ja märkä sää vie mielen matalaksi ja seuraavassa hetkessä auringon pilkistäessä ilo pulppuilee! Olen jo niin tottunut tähän oman itsen olotilojen seuraamiseen homeopatian tiellä, että en jaksa niitä sen kummemmin pohdiskella, annan vain niiden tulla ja mennä. Joskus ihan naurattaa oma itse, eikä vaan joskus! 

Onhan tämä tavallaan yhdenlaista hetkessä elämistä, kuin myös rehellisyyttä itseään kohtaan. Tuo rehellisyys omalle itselle on sellainen asia, että oksat pois! Moneen otteeseen olen jo huomannut sydämessäni, mielessäni ja jopa kehossani muutoksen, kun olen ollut täysin rehellinen itselleni ja toiminut sen mukaan. Ihan helppoa se ei ole ollut minulle, siihen on pitänyt tehdä päätös ja alkaa opetella. Oppiaineena rehellisyys. Niin, miksi asioita pitäisi kaunistella, vältellä sanomasta jotain, kuvitella että joku (tai itse) pahoittaa mielensä totuudesta?

Rehellisyyden viimeksi ilmaantuessa ja täyttäessä minut – aivan kuin minusta olisi vapautunut ulos jotain puhdistavaa! Samassa hetkessä luovuus pääsi valloilleen! Keho toimi vapautuneena ja sydän sanoi: Hyvä hyvä, juuri noin! Se oli uskomattoman upea tunne, saada olla täysin oma itsensä mistään välittämättä, mitään sensuroimatta. Tehdä jotain aivan uutta itselle, mitä oli ehkä ajatellut, mutta ei koskaan toteuttanut. Askel kevyt, sisäinen energia ehyt ja elämänvoiman virtaus! Mon dieu!

Lukijallekin kannustukseksi: ole rehellinen elämässäsi ja tunteissasi, sekä lähimmäisillesi että itsellesi, sydämellesi. Se vapauttaa kehossasi jännitteitä, helpottaa kipuja, tervehdyttää, ja saa endorfiinit liikkeelle. Solutkin iloitsevat tuosta tunteesta, nekin uskaltavat olla enemmän ja tanssia, ne ovat VAPAITA ILOSOLUJA!

Arvatenkin mottonani näin elokuussa on: Rrrakasta rrrrehellisyyttäsi!

– Iiris-

Kesäkuun tunnelmia

Kesä Suomessa on parhaimmillaan, juhannusta odotellaan ja valoa riittää! Kuluva kesä on tuonut pirteitä muutoksia myös Iirinvirmalle – viime viikolla aloitin Kuopiossa homeopatian vastaanoton Tarja Tirkkosen toimitiloissa Puijonkadulla. Tarja on loistava jäsenkorjaaja ja toiminut työssään jo monia, monia vuosia. Yhteistyömme alkoi jo tammikuussa yhteisellä matkalla… tai oikeastaan jo aikaisemmin Rastorin koulutuksessa…Iiri 3. touko 2016

Jotenkin minua nyt viedään lisääntyvässä määrin tuonne Itä-Suomeen, mielenkiinnolla odotan, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Toisaalta eihän se mikään ihme ole, että Itä-Suomi vetää  – onhan se kotiseutuani. Lapsuuden ja nuoruuden olen viettänyt siellä, siis lähes parikymmentä vuotta elämästäni.

Kaunista kesää toivotan jokaiselle! Ota ihmeessä itsellesi aikaa lomallasi, vaikka homeopaattisen haastattelun, maljarentoutuksen tai energiahoidon muodossa. Loma saa kummasti uutta väriä ja keho&mieli tervetullutta puhdistusta  esim. nepalilaisten äänimaljojen värähtelyissä! Carpe diem!

Aurinkoisin terveisin,

Iiris