Homeopatia

Homeopatian lähtökohta hoitomuotona on ydinajatuksessa ’Samankaltainen parantaa samankaltaisen’.  Jo lääketieteen isä kreikkalainen Hippokrates (460-377eaa) tunsi tämän periaatteen ’Similia similibus curentuur’, mutta homeopatiaksi sen nimesi Samuel Hahnemann (1755-1843) n. 350 vuotta sitten. Hän totesi kokeissaan, että sairauteen tehoava lääke saa terveessä ihmisessä aikaan samankaltaisia oireita, mitä sairaus ihmisessä aiheuttaa.

iirinvirma-36 organon

Kuva Toni Forssell

Homeopatiassa ihmistä hoidetaan kokonaisuutena, hänen koko persoonaansa. Hahnemann puhuu elämän prinsiipistä, elinvoimasta, joka muuttuessaan saattaa ajaa elimistön säännönvastaisiin toimintoihin eli sairauksiin (Hahnemann: Parantamistaidon Organon §11).

Homeopaattinen hoito on parhaimmillaan rakkaudellista ja perustuu luottamukseen ja aitoon välittämiseen toisesta ihmisestä. Samalla ihmisen sielu saa arvokasta hoitoa. Homeopatian päämääränä on saada aikaan täydellinen paraneminen pehmeästi ja nopeasti ilman kipuja.

Homeopatian remedit valmistetaan pääasiassa kasveista, mineraaleista ja eläimistä, mutta niitä voidaan valmistaa melkein mistä tahansa.Tänä päivänä remedeitä on tuhansia ja määrä lisääntyy koko ajan.

Homeopaattiset valmisteet on laimennettu ja potensoitu niin, että alkuperäisen kasvin/mineraalin/tms lähteen molekyylit ovat käytännössä jo kadonneet, silti aineen voima liuoksessa on kasvanut. Tämä on saatu aikaan liuosta ravistamalla eli potensoimalla. ’Vähemmän onkin enemmän’. Näin vältytään samalla voimakkaiden aineiden sivuvaikutuksilta ja valmisteen teho kuitenkin kasvaa. Annettu homeopaattinen annos saa ’pienellä potkulla’ kehon reagoimaan sitä tervehdyttävästi.

Homeopaatin vastaanotolla

Homeopatiassa hoidettavan elämäntilanne kartoitetaan ensikäynnin yhteydessä n. 90 min pituisella haastattelulla, joka on tärkeä osa hoitoprosessia ja auttaa jo usein sinällään henkilöä ymmärtämään ainakin joitakin elämänsä toistuvia kaavoja. Hoitoprosessi alkaa kylläkin jo samalla, kun olet varaamassa aikaa.

Kontrollikäynnit sopivin väliajoin ovat tärkeitä hoidon jatkumisen kannalta, sillä varsinkin aikuisella hoito saattaa olla pitkä prosessi. (Ihmehoito homeopatia ei ole, vaikka joskus avun saakin niin nopeasti, että sitä todella ihmettelee!) Kannattaa antaa itselleen aikaa tässäkin asiassa.

Varaa oma aikasi tästä.

Hinnasto – Homeopatia

  • Aikuisen ensihastattelu 125e , kontrollit 90e
  • Lapsen (alle 15v) ensihaastattelu 105e, kontrollit 80e
  • Puhelinneuvonta akuutissa 40e-80e tilanteen mukaan
  • Kotikäynti 140e + matkat 1e/km

 Voit varata ajan joko puhelimitse tai nettiajanvarauksesta (Slotti), ja voin tehdä haastattelun joko henkilökohtaisesti tapaamalla tai Zoom-yhteydellä. Kesäaikana 4.6.-8.8.2022 varmimmin Zoom-konsultaatiot.

Akuuttiajan varaus onnistuu parhaiten  tekstiviestillä puh. 050 5290396. Teen myös Zoom-seurantoja  tilanteen niin vaatiessa. Homeopatian haastattelujen jälkeen kahden viikon tuki sähköpostitse. Maksuhelpotuksia tai osamaksumahdollisuus tarvitessasi yksinhuoltajille, työttömille, eläkeläisille ja opiskelijoille (muista kysyä tätä erikseen). Rakennehoitopaketit SUPER ja PERUS koko perheen homeopaattisesta hoidosta, katso HINNAT -sivuiltani lisää tai kysy tarkemmin!

Viikonloppulisä Hyvinkään vastaanotolla 20e. Peruuttamattomasta ajasta veloitan täyden hinnan. Muutokset viimeistään 1vrk ennen. Maksu  MobilePay -sovelluksella, omilla pankkitunnuksilla, käteisellä tai laskulla sopimuksen mukaan. Kaikki hinnat sisältävät 24% arvonlisäveroa.

Asiakkaiden kokemuksia

   “Minua vaivasi vuosien ajan flunssakierre. Aina säännöllisesti 5-10 kertaa vuodessa podin flunssaa. En ollut oikein edellisestä flunssasta ehtinyt toipua kun jo seuraava pukkasi päälle. Jatkuvat flunssat veivät normaalin työnteon, perheen ja harrastusten lisäksi niin paljon voimiani, että olin jatkuvasti hyvin väsynyt. Toivoin löytäväni apua jostain muualta kuin perinteisestä länsimaisesta lääketieteestä -joka ei auttanut minua toivomallani tavalla. Olin kuitenkin niin väsynyt, että pyrin vain selviytymään päivästä toiseen, enkä jaksanut etsiä muuta apua. Sain vinkin Kristiinan energiahoidoista, joissa kävinkin useaan otteeseen ja joista ammensin voimaa. Flunssakierteeseen ei energiahoidolla kuitenkaan ollut vaikutusta. Kristiina suositteli minulle homeopatiaa ja Iiriksen hoitoa.

Lämminhenkinen Iiris paneutui tapaukseeni hyvin perusteellisesti. Hänen suosittelemiensa homeopaattisten aineiden ja hoito-ohjeiden avulla olen nyt päässyt eroon flunssakierteestäni. Viime syksy tuntui uskomattoman kevyeltä, koska voimia ei mennyt sairasteluun samalla tavoin kuin aiempina vuosina. Tämä syksy vaikuttaa myös hyvin lupaavalta. Työni, joka aika ajoin tuntuu hyvin raskaalta, tuntuu juuri tällä hetkellä uskomattoman kevyeltä. Minulla on voimia ja energiaa suunnitella työssäni ja sen ulkopuolella vaikka mitä!  Lämpimät kiitokset Kristiinalle ja Iirikselle! ”  – Marjo

♥   ”Olen saanut homeopatiasta ja Iirikseltä apua erilaisiin fyysisiin oireisiin kuten esimerkiksi väsymykseen, vesiripuliin ja jalkapohjan kipuihin. Kartoituskeskustelu on minulla myös avannut polkuja päästä eteenpäin elämän pienissä haasteissa avaamalla ymmärrystä lähestyä asioita hieman erilaisesta näkökulmasta. Ja erityisen oiva apu homeopatia on ollut flunssaan, kuumeeseen ja hammassärkyyn.”
– Tuija B

   ”Olin ennen lapseni syntymää hyvin lääkekielteinen ja luonnonmukaisia hoitokeinoja suosiva, kuitenkin 2v. tyttäreni söi neljä antibioottikuuria puolen vuoden sisällä, korvatulehduksiin, kuinkas muutenkaan. Silloin sain tarpeekseni ja aika Iiriksen vastaanotolle varattiin. Olin pohtinyt homeopaatille menoa jo pitkään, mutta aina länsimaisen lääketieteen ”voima” ja vallitseva negatiivinen ilmapiiri vaihtoehtohoitoja kohtaan vei voiton.
Ensimmäinen tapaaminen Iiriksen kanssa oli lämminhenkinen, tulin äitinä kuulluksi ja mikä tärkeintä, lapsellani oli mukava olla. Lapsen asiat käytiin yksityiskohtaisesti ja kokonaisvaltaisesti läpi, mikä oli aivan uutta 10 min vastaanottoaikoihin tottuneelle. Sopiva lääkeainekin löytyi heti kerralla, lapsi nukkui muutaman päivän päästä täydet yöunet pitkiin aikoihin, eikä korvatulehduksia ole sen koommin ollut. On ollut myös äärimmäisen helpottava asia, että homeopaatin tuki on jatkuvaa.
Olen enemmän kuin onnellinen, kun uskalsin hypätä pois totutusta kuviosta ja kokeilla homeopatiaa! Kiitos Iiris ♡”
– Noora

   ”Iiris on helposti lähestyttävä ja lämminhenkinen. Asioista on helppo puhua ja juttelu sujuu luonnostaan. Saimme avun tyttären kauan vaivanneeseen ongelmaan lähes vaivatta, hyvillä ja monipuolisilla Iiriksen vinkeillä. Suurkiitos!”
– Jenny ja Ronja

♥   ”Jo kaksi kertaa olen saanut täydellisen avun Iiriksen homeopatiahoidosta. Iiris on erittäin pätevä homeopaatti. Hän syventyy asiakkaaseensa huolella ja sydämellä ja keskittyy tapaukseen juurtajaksain. Iiris ottaa tai antaa aikaa ja vaivaa etsiessään sitä juuri oikeaa ainetta, joka sitten tepsii aivan ihmeellisellä tehokkuudella. Ainakin minun tapauksessa.”
– Kristina