Intuitiivinen energiahoito

Enkelit ovat pitkään kiehtoneet minua. Heihin olen saanut tutustua monissa elämäni käänteissä ja kaikkein voimallisimmin kesällä 2008. Siitä lähtien he ovat olleet elämässäni mukana jokaisena hetkenä. Seuraani liittyivät vähän myöhemmin myös luonnon ihanat keijut ja elementaalit!

Suureksi onnekseni sain tilaisuuden opiskella homeopatian lisäksi myös intuitiivista energiahoitoa Hyvinkään luontaishoitola Viridiksessä Eva Nurmen ja Eila Ekmanin ohjauksessa. Valmistuin intuitiiviseksi energiahoitajaksi marraskuussa 2012. Koko ajan hämmästelen uusia avautuvia näkymiä ja tuntemuksia. Läsnäolo energiahoidossa on huikea tapa avautua maailmankaikkeuden rakkaudelle ja löytää sisimmässään piilevien lukkojen avaimet. Rakkaus todella on maailmankaikkeuden parantavin voima!

Kuva Toni Forssell

Intuitiivinen energiahoito

Intuitiivisessa energiahoidossa ei välttämättä kosketa hoidettavaan, ollaan joko samassa tilassa (lähihoito) tai eri tilassa (kaukohoito). Kaukohoidossa välimatkalla ei ole merkitystä. Jokainen hoito on yksilöllinen, juuri siinä tilanteessa henkilön korkeimmaksi parhaaksi tapahtuva hoito. Parhaimman ilon hoidosta saat, kun joko istut rentoutuen nojatuolissa tai olet pitkällään hoitopöydällä/sängyllä hoidon ajan. Hoidon aikana tulleet tuntemukset puretaan vielä lopuksi yhteisellä keskustelulla (lähihoito) tai meilivaihdolla (kaukohoito). Lähihoito kestää kokonaisuudessaan keskusteluineen n. 60min, kaukohoito 30-45min + meilivaihdot.

Pääset NETTIAJANVARAUKSEEN  tästä.  Voit toki varata ajan myös puhelimitse tai sähköpostitse (kaukohoitovaraukset vain joko puh tai s-posti).

Enkeli- ja keijukanavoinnit

Erikseen tilattavat enkeli- tai keijukanavoinnit ovat mitä suloisin lahja rakkaalle ystävälle tai ihan itselle ilostuttamaan arkea ja tuomaan uudenlaista lähestymistapaa elämään. Samalla tutustut näin lähelläsi oleviin auttajiin ja luonnon elementaaleihin. Lahjatilauksessa lähetän kanavoinnin ilmoittamaasi sähköpostiin ennalta sovittuna päivänä 🙂

Kotien energiapuhdistukset

Oletko koskaan miettinyt, voisivatko perheesi ongelmat johtua kotisi energioista? Rikkoutuvatko koneet, nukutko huonosti, ovatko lapsesi levottomia, etkö millään saa rahojasi riittämään? Vai sairasteletko usein tai ärsyynnyt pienistä asioista? Ratkaisu tähän saattaa olla kotisi energioissa. Ota yhteyttä, niin keskustellaan mahdollisesta puhdistusmeditaatiosta paikan päällä tai kaukona.

Hinnasto – Intuitiivinen energiahoito

  • Yksilöhoito  85e
  • Kolmen kerran yksilöhoitosarja 190eiirinvirma-42 enkula
  • Kaukohoito 70e
  • Kanavointi 60e
  • Kodin energiapuhdistus paikan päällä tai kaukona (hinta sopimuksen mukaan)

Voit varata intuitiivisen yksilöhoidon myös tästä. Jos haluat kaukohoidon, ole siitä yhteydessä joko s-postitse tai tekstiviestillä. Teen kaukohoidon mieluusti ilta-aikaan vastaanottoajan ulkopuolella. Kodin energiapuhdistuksissa ole yhteydessä puhelimitse tai s-postitse ensin.

Viikonloppulisä Hyvinkään vastaanotolla 20€. Peruuttamattomasta ajasta veloitan täyden hinnan. Muutokset viimeistään 1vrk ennen. Maksu MobilePay -sovelluksella,  omilla pankkitunnuksilla, käteisellä tai laskulla sopimuksen mukaan. Kaikki hinnat sisältävät 24% arvonlisäveroa.

Asiakkaiden kokemuksia

♥    ”Tutustuin Iirikseen sisäilmasairauteni vaikeimmassa vaiheessa ja sain häneltä erittäin paljon helpotusta elämääni homeopatian avulla. Kun olin jo pitkällä sisäilmasairaudesta parantumisessa DNRS-hoitomuodon avulla, minulle suositeltiin energiahoitoa. Iiris otti minut jälleen kerran lämmöllä vastaan ja johdatti minut upealle ja värikkäälle sielunmatkalle. Hoidon jälkeen hymy oli korvissa ja nauratti. Sain siitä pitkäksi aikaa energiaa ja jaksamista. Jo seuraavana päivänä huomasin, etten muistanut enää millaista on olla sairas! Olen oppinut paljon itsestäni ja eri hoitomuodoista Iiriksen avulla. Iiris on luottamusta herättävä ja rakastettava ammattilainen. Häntä on helppo lähestyä. Olen erittäin kiitollinen, että löysin Iiriksen elämääni. Kiitos Iiris!”
– Miia

♥   ”Iiriksen tekemä meditatiivinen kodin energiapuhdistus oli vahvasti vaikuttava. Iiriksen intuitiivinen ja määrätietoinen mutta silti lempeä tapa sai aivan fyysisten tuntemusten kautta ylimääräistä poistumaan. Session jälkeen tunteet kaikilla perheenjäsenillä tasaantuivat ja oman kehoni selkäjumi helpotti kotimme energian kirkastumisen myötä. Ilon tunne ja nauru lisääntyivät varsinkin itselläni huimasti. Sydän tuntui aukeavan pitkään olleesta jumistaan. Kiitos Iiris! Voin suositella tätä lämpimästi kaikille, joilla tuntuu energiat kotonaan jumahtaneen.” ❤ Marika