Kursseja ja koulutusta

Homeopatiasta apua stressiin su 20.1.2019 klo 14-16 Kuopiossa

Miten kiireinen olet elämässäsi?
Oletko suorittaja?
Oletko kokenut jonkin stressipiikin elämässäsi – taloudellisen menetyksen, avioeron, läheisen kuoleman?

Kuva Birgitta Kulmala

Meistä varmasti jokainen on kokenut jonkinasteista stressiä elämässään. Silloin jos ja kun stressi muuttuu pitkäkestoiseksi, se voi aiheuttaa terveydellisiä hankaluuksia ihmiselle riippuen omasta herkkyystasosta – toistuvia flunssia, verenpainetta, päänsärkyä, vatsakipuja, yleistä haluttomuutta, uupumusta tai monia muita kehon ja mielen oireita.

Homeopatiasta on mahdollista saada apua lempeästi ja luonnonmukaisesti. Tule mukaan tilaisuuteeni, niin keskustellaan yhdessä ja kerron tarkemmin, miten homeopatia voisi auttaa sinua. Ilmoittaudu joko s-postilla tai puhelimitse. Tilaisuus on osoitteessa Tarja Tirkkonen Concept, Puijonkatu 22A, Kuopio.
Osallistumsmaksu on 30€, teetarjoilu.

Olet niin lämpimästi tervetullut! ♥

Homeopaatti ja intuitiivinen energiahoitaja Iiris Kosonen
www.iirinvirma.fi
iiri(at)iirinvirma.fi
050 5290396

******

TULOSSA SYKSYLLÄ 2019!

PYHÄT MALJAT – INTUITIIVINEN MALJARENTOUTUSVALMENNUS

Oletko kiinnostunut äänimaljoista? Haluaisitko oppia käyttämään niitä hoidoissasi tai meditaatioissasi ja löytämään niissä asuvan hoitavan värähtelevän musiikin?

Nepalilaiset äänimaljat ovat jo pitkään saaneet sydämeni ja sieluni sykkimään ja värähtelemään aivan erityisellä tavalla. Intuitiivisia rentoutushoitoja olen tehnyt jo useamman vuoden ajan, ja nyt minua ohjataan jakamaan kehittämääni intuitiivista tapaa muillekin. Jos sinulle resonoi tämä valmennus, ota yhteyttä. Kehittelen vielä valmennuskokonaisuutta kevään ajan ja sitten syksyllä voisimme aloittaa.

Kiinnostuksesi innostaa minuakin! Otathan yhteyttä!