Äänimaljarentoutus

Sinulle, joka kaipaat keholle ja mielelle jotain erityisen syväluotaavaa rentoutusta! Hoitomuodossa nepalilaisten erikokoisten äänimaljojen ääni ja värähtely huonetilassa ja kehon pinnalla hoitavat kokonaisvaltaisesti asiakasta rentouttaen kehon pienimmätkin lihakset ja lopulta koko kehon. Pikkuhiljaa avaudut maailmankaikkeuden korkeimmalle energialle, joka puhdistaa ja uudistaa kehosi. Maljojen resonanssilla on suuri vaikutus myös solutasolla.

Kuva: Tiina Rytkönen, ElonArt

Suosittelen maljarentoutusta kolmen hoitokerran jaksoissa esim parin viikon välein, näistä jokaisella kerralla on oma tehtävänsä. Rentoutus tehdään hoitopöydällä yksilöllisesti, ylläsi rennot vaatteet ja kevyt lämmin viltti. Maljat ovat erittäin lempeä-äänisiä ja maljarentoutus soveltuu kaikenikäisille. Hoidon kesto 60min tai 90min. Ota yhteyttä, niin kerron lisää!

Olen kehittänyt intuitiivisen valmennuksen Pyhät Maljat®. Jos sinua kiinnostaa kouluttautuminen maljarentouttajaksi, ota yhteyttä!

Pääset NETTIAJANVARAUKSEEN tästä. Voin myös räätälöidä sinulle sopivanmittaisen hoidon, jos haluat tulla kokeilemaan äänimaljojen rentouttavaa värähtelyä. Ole tällöin yhteydessä tekstiviestein tai s-postitse.

ÄänimaljaMandala

ÄänimaljaMandalassa osallistujat asettuvat ympyränmuotoiseen muodostelmaan, maljojen ja hoitajan ollessa keskellä. Voit itse valita, haluatko olla pää vai jalat kohti keskustaa.
Värähtely on voimakkaampaa pään ollessa kohti keskustaa (kuuloaistimus). Jalkojen ollessa kohti keskustaa värähtely lähtee jalkapohjista meridiaaneja pitkin ylöspäin kehoa, ja tällä asennolla kannattaa aloittaa. Asentoa voi vaihtaa rentoutuksen aikana. Hoitaja liikkuu myös jonkin verran osallistujien väleissä ja saat välillä maljan kehollesikin niin halutessasi. Äänimaljoja on montaa eri kokoa, jokaisella oma värähtelytaajuutensa. Rentoutus tehdään lattialla joogamatolla, ylläsi rennot vaatteet ja kevyt lämmin viltti. Maljat ovat erittäin lempeä-äänisiä ja maljarentoutus soveltuu kaikenikäisille.
Mandalan kesto 50-60min.

Voit tilata Mandala-hetken myös ystävillesi vaikka omaan kotiisi. Hieno lahjaidea tai Tyhy-päivän rentoutus firmasi työntekijöille! Kysy lisää!

Hinnasto – Maljarentoutus

  • yksilörentoutus sisältäen intuitiivisen energiahoidon 90min-130e/ 60min-90e
  • 3krt rentoutussarja, suositus 3-6 viikon välein á 90min-310e/á 60min-220e
  • ryhmärentoutusilta 90min, hinta  44e/hlö, sisältää teetarjoilun

Maljarentoutus- ja energiahoitoihin sisältyy yksi lyhyt puhelin- tai sähköpostikeskustelu hoidon jälkeen.

NETTIAJANVARAUS  maljarentoutukseen tästä , ole hyvä.  Toki  voit varata ajan myös puhelimitse tai sähköpostitse. Kesäaikana 4.6.-8.8.2022 ota puhelinyhteys, ennenkuin teet varauksen, kiitos.

Sunnuntailisä Hyvinkään vastaanotolla 20€. Peruuttamattomasta ajasta veloitan täyden hinnan. Muutokset viimeistään 1vrk ennen. Maksu MobilePay -sovelluksella, omilla pankkitunnuksilla, käteisellä tai laskulla sopimuksen mukaan. Kaikki hinnat sisältävät 24% arvonlisäveroa.

Asiakkaiden kokemuksia

♥   “Kävin ensin ystäväni kanssa Iiriksen pitämässä ÄänimaljaMandalassa ja ihastuin kovin. Minulla on ollut pitkään jatkuneita univaikeuksia ja vaikeus rentoutua, mutta äänimaljat saivat minut rentoutumaan kunnolla. Sen jälkeen kävin henkilökohtaisessa äänimaljarentoutuksessa Iiriksen luona. Kokemus oli monin tavoin hoivaava, rentouttava ja kaikki aistit tyydyttävä kokemus. Nautin värähtelystä kehossa ja äänenmaisemasta mielessä. Koin myös oloni hyvin turvalliseksi Iiriksen hoidossa joka mahdollisti tämän kokonaisvaltaisen rentoutuksen kokemuksen. Suosittelen lämpimästi kaikille ja toivon, että pääsen itsekin käymään usein. Hoito hoivaa kehoa ja mieltä! Kiitos Iiris!”
-Jenni

♥   ”Äänimaljahoidot, joita otin kolmen kerran sarjan Ihanan Iiriksen vastaanotolla, olivat kukin omalla kerrallaan mitä kauneimpia kokemuksia. Hoitojen aikana minua lähestyivät etenkin voimaeläimet, sudet, kotka sekä leijona. Ensimmäisessä hoidossa tunsin ne hieman uhkaavinakin, toinen hoito toi ne lempeämmin lähelleni ja kolmannessa hoidossa olikin huikeinta se, että sulauduin jo yhdeksi voimaeläimeni kanssa. Hoidot olivat syvästi rentouttavia ja ovat avanneet minulle aivan uusia asioita näköpiiriin. Mm. elämänpolkuni tarkoituksen ja suunnan avautuminen on raottunut hieman enemmän ja uskallan väittää, että näillä hoidoilla on siihen suuri vaikutus 🙂 Iiris on hoitajana aivan verraton; sydänkeskeinen ja niin suunnattoman läsnäoleva juuri minua varten siinä kun makasin hoitopöydällä. Kauniisti soivat maljat Iiriksen hyppysissä veivät minut hetkeksi sieluni upeisiin maisemiin ja sieltä voimaantuneena on ollut kevyttä jatkaa matkaa täällä maan päällä. Kaunis Kiitos Iiris”
-Jaana

♥   ”Maljahoidot tuntuivat heti alkuunsa minun jutultani. Ensimmäinen maljahoitokerta antoi viitteitä siitä mitä äänimaljat parhaimmillaan voisivat antaa minulle. Sovimme Iiriksen kanssa ensimmäisellä käynnilläni viidestä maljahoitokerrasta ja jatkossa kävisin harvemmin, tuntemusteni mukaan. Vahva intuitioni antoi ymmärtää että tarvitsen pidempikestoisen hoitojakson kuin kerta tai kaksi, koska koin kehoni olevan todella tukossa. Jokaisella maljahoitokerralla kehossani tapahtui edistystä, jotka tuntemuksina olivat ihanan ihmeellisiä. Kolmannella ja neljännellä hoitokerralla kehoni kykeni jo hyödyntämään maljojen soinnut, jotka läpäisivät kehoni kokonaan. Kokemus oli hyvin kokonaisvaltainen ja mahtava, koin olevani maljojen sointujen kanssa yhtä sointua. Olin sointujen sisällä, joka puolella kehoani vain soi. Valtava ilo ja toivo täyttivät mieleni ja olen saanut luottamukseni elämään takaisin. Olen saanut energiaa lisää, mielenrauhaa, luottamusta, iloa. Kiitos Iiriksen rauhoittavan ja energisoivan läsnäolon jonka myötä minulle mahdollistui aivan uudenlainen, mielettömän antoisa ja upea kokemusmaailma.”
– Kiitollisena Liisa

♥   “Mie 50-v maa&metsätal.harjoittaja olen saanut kokea “kattilahoitoa” 3 kertaa ja en ois uskonu miten  joku ns. ‘huuhaa homma’  voi toimia jopa miun kohdalla näin hyvin, lihakset  on notkeemmat, uni on täydellisempää, sydän sykkii entistä ehommin, kui täll iäll vain voi!!!!!
– Pete

♥   ”Maljahoito on lempeä, rentouttava ja rakkaudellinen hoitomuoto. Se on raikas tuulahdus..keijun kosketus. Äänimaljat koskettavat monella tasolla. Iiris on hoitajana intuitiivinen, perusteellinen ja lämmin. Kiitos!!”
– Mikaela

   ”Maljahoito ja siihen yhdistetty energiahoito oli mulle hyvä. Maljojen tuoma värähtely tuntui kehossa hyvältä. Hoito kesti useamman päivän ja tasoitti kehoa ja mieltä. Suosittelen heille, jotka kokevat musiikin ja energiahoidon omakseen.”
– Aune

♥   ”Maljahoito -sarja oli sydänkeskusta avaava ja taivasyhteyttä vahvistava. Äärimmäisen rentouttava ja samalla myös virkistävä. Pidin myös valomaailman ihanista viesteistä, joita välitit. Lämmin suositus ?
-Anne