Maljarentoutus

Sinulle, joka kaipaat keholle ja mielelle jotain erityisen syväluotaavaa rentoutusta! Hoitomuodossa nepalilaisten erikokoisten äänimaljojen ääni ja värähtely huonetilassa ja kehon pinnalla hoitavat kokonaisvaltaisesti asiakasta rentouttaen kehon pienimmätkin lihakset ja lopulta koko kehon. Pikkuhiljaa avaudut maailmankaikkeuden korkeimmalle energialle, joka puhdistaa ja uudistaa kehosi. Maljojen resonanssilla on suuri vaikutus myös solutasolla.

Suosittelen maljarentoutusta kolmen hoitokerran jaksoissa esim parin viikon välein, näistä jokaisella kerralla on oma tehtävänsä. Rentoutus tehdään hoitopöydällä yksilöllisesti, ylläsi rennot vaatteet ja kevyt lämmin viltti. Maljat ovat erittäin lempeä-äänisiä ja maljarentoutus soveltuu kaikenikäisille. Hoidon kesto 60min tai 90min. Ota yhteyttä, niin kerron lisää.

Pääset NETTIAJANVARAUKSEEN tästä. Voin myös räätälöidä sinulle sopivanmittaisen hoidon, jos haluat tulla kokeilemaan äänimaljojen rentouttavaa värähtelyä. Ole tällöin yhteydessä tekstiviestein tai s-postitse.

ÄänimaljaMandala

ÄänimaljaMandalassa osallistujat asettuvat ympyränmuotoiseen muodostelmaan, maljojen ja hoitajan ollessa keskellä. Voit itse valita, haluatko olla pää vai jalat kohti keskustaa.
Värähtely on voimakkaampaa pään ollessa kohti keskustaa (kuuloaistimus). Jalkojen ollessa kohti keskustaa värähtely lähtee jalkapohjista meridiaaneja pitkin ylöspäin kehoa, ja tällä asennolla kannattaa aloittaa. Asentoa voi vaihtaa rentoutuksen aikana. Hoitaja liikkuu myös jonkin verran osallistujien väleissä ja saat välillä maljan kehollesikin niin halutessasi. Äänimaljoja on montaa eri kokoa, jokaisella oma värähtelytaajuutensa. Rentoutus tehdään lattialla joogamatolla, ylläsi rennot vaatteet ja kevyt lämmin viltti. Maljat ovat erittäin lempeä-äänisiä ja maljarentoutus soveltuu kaikenikäisille.
Mandalan kesto 50-60min.

Voit tilata Mandala-hetken myös ystävillesi vaikka omaan kotiisi. Hieno lahjaidea tai Tyhy-päivän rentoutus firmasi työntekijöille! Kysy lisää!

Hinnasto – Maljarentoutus

  • yksilörentoutus sisältäen intuitiivisen energiahoidon 90min-123e/ 60min-83e
  • 3krt rentoutussarja, suositus 3-6 viikon välein á 90min-265e/á 60min-200e
  • ryhmärentoutus mandalamuodossa 50-60min, hinta sopimuksen mukaan n. 20-25e/hlö

iirinvirma-157 maljojaMaljarentoutus- ja energiahoitoihin sisältyy yksi lyhyt puhelin- tai sähköpostikeskustelu hoidon jälkeen.

NETTIAJANVARAUS  maljarentoutukseen tästä , ole hyvä.  Toki  voit varata ajan myös puhelimitse tai sähköpostitse.

Viikonloppulisä Hyvinkään vastaanotolla 20€. Peruuttamattomasta ajasta veloitan täyden hinnan. Muutokset viimeistään 1vrk ennen. Maksu MobilePay -sovelluksella, omilla pankkitunnuksilla, käteisellä tai laskulla sopimuksen mukaan. Kaikki hinnat sisältävät 24% arvonlisäveroa.