Musiikki ja minä

Musiikki on tärkeä osa minua. Olen soittanut harmonikkaa pikkutytöstä lähtien ja silloinen unelmani oli päästä opettamaan harmonikan soittamista lapsille ja nuorille. Valmistuin ensin Helsingin Konservatoriosta opettajaksi ja myöhemmin Sibelius-Akatemiasta 1990-luvun alussa esiintyväksi taiteilijaksi ja myöhemmin musiikin maisteriksi. Konsertoin paljon, mutta sydämeni oli silti lasten opettamisessa ja heidän kanssaan työskentelyssä. Toimin edelleenkin harmonikansoiton tuntiopettajana minulle niin rakkaassa opinahjossa, Hyvinkään  musiikkiopistossa.

Muusikon työsaran produktioistani merkityksellisin on ollut ’Valo’ (syntynyt v. 2011) tanssija Pauliina Diallon ja pranic healing –energiahoitaja Kristiina Jaakkolan kanssa. ’Valo’ liittyy hienolla tavalla energioihin ja ihmisten hoitamiseen, niin uskomattomalta kuin se saattaakin kuulostaa. Myös musiikki hoitaa meitä kaikkia, niin esittäjiä kuin kuuntelijoita ja kokijoita.

iirinvirma-161-1 valo

Annan yksityisiä soittotunteja harmonikansoitossa, halutessasi voit varata tuntisi nettiajanvarauksen kautta tai puhelimitse. Soittotunnin kesto 45min-60min  (hinnat 60€-80€, sis alv 24%). Lukukausimaksualennus 10%.

Harmonikkani