Taustaa

Elämässäni olin sivunnut homeopatiaa monta kertaa siihen kuitenkaan tarttumatta, kunnes loppukesästä 2008 kiinnostuin siitä ihan toden teolla. Olin joutunut elämässäni terveydelliseen kriisiin ja halusin katkaista sairaalakierteen, johon olin kehoni kanssa joutunut. Minut selkeästi johdatettiin tämän hoitomuodon pariin.

Googlattuani sanan homeopatia, minut ohjattiin SHLI:n (Suomen homeopaattisen lääketieteen instituutti) nettisivuille, ja siellä olevaan ilmoitukseen Tule opiskelemaan homeopatiaa, viimeinen ilmoittautumispäivä on huomenna! Tuo viesti kutsui minua ja mietittyäni asiaa vuorokauden, hain opiskelijaksi.

iirinvirma-76 enkulat

Kuva Toni Forssell

Neljän vuoden opiskeluaika oli paljon enemmän kuin etukäteen pystyin kuvittelemaan, se oli huikea matka itseen, oman psyyken uinuviin kerroksiin. Tuona aikana alkoi kimmeltää unelma homeopaatin ammatista, sillä oman itsen vahvistuessa voimistui myös halu auttaa muita kanssakulkijoita.

Kokemukseni tällä tiellä on saanut minut vakuuttumaan siitä, että homeopatia on hellävarainen, laadukas ja tehokas hoitomuoto jokaiselle ihmiselle elämäntilanteesta riippumatta.

Unelmani toteutui ja valmistuin diplomi-homeopaatiksi Helsingin TSH:sta (entinen SHLI) vuonna 2012.

Nykyisin toimin ammattilaisena kaikissa kolmessa ’rakkaus-ammatissani’, homeopaattina, intuitiivisena energiahoitajana ja muusikkona/musiikinopettajana, ja tunnen olevani suunnattoman onnellinen ja etuoikeutettu saadessani näin tehdä! Sydämeni sanoo jo vahvasti, miten täällä kaikki vaikuttaa kaikkeen, meidän ajatuksemme, meidän tekomme, meidän tunteemme, meidän asuinympäristömme, luonto ympärillämme. Me olemme kaikki YHTÄ.

Elämä on mieletön mysteeri, täynnä ylänteitä, laaksoja ja sudenkuoppiakin. Kaikista kohtaamistamme asioista löytyy aina kääntöpuolensa. Elämä on annettu lahjaksi meille jokaiselle, nauttikaamme siitä rakkaudella ja siunauksella!