Valmennuksia ja tapahtumia

Pyhät Maljat® -Intuitiivinen maljarentoutusvalmennus 2020

Oletko kiinnostunut äänimaljoista?
Haluaisitko oppia käyttämään niitä läheistesi rentouttamiseen tai hoidoissasi/meditaatioissasi ja tuoda näin uuden palvelun asiakkaillesi?
Haluaisitko kehittää intuitiotasi ja itsetuntemustasi?

Nepalilaiset äänimaljat ovat jo pitkään saaneet sydämeni ja sieluni sykkimään ja värähtelemään aivan erityisellä tavalla. Intuitiivisia rentoutuksia olen tehnyt jo useamman vuoden ajan, ja nyt minua ohjataan jakamaan kehittämääni intuitiivista tapaa muillekin.

  Olet lämpimästi tervetullut mukaan opiskelemaan intuitiiviseen valmennukseen!

Valmennus alkaa su 31.5.2020 ja kestää 6kk. Opiskelu käsittää 7 lähipäivää ja itseopiskelua.
  Paikkana on ylellisen upea Hyvän Olon Keskus Elonaskel, Malminkaari 5, Helsinki.
 10 opiskelijaa mahtuu mukaan tähän pilottivalmennukseen.
  Valmennuksen tapaamispäivät ovat seuraavat sunnuntait klo 10-17:
31.5, 28.6, 26.7, 23.8, 20.9, 18.10 ja erikseen sovittava päätöspäivä.
 Valmennuksen hinta on 7 x 128e. Vahvistat paikkasi maksamalla ilmoittautumismaksun 128e, mikä on samalla ensimmäinen maksuerä kokonaisvalmennuksesta. Mahdollisen peruuntumisen sattuessa ilm. maksu jää järjestäjälle. Muut maksut kuukausittain toukokuun puolivälistä alkaen.
 Jokaisen osallistujan omakustanteeksi tulee äänimaljojen hankinta, esim. Thomannilta Saksasta. Opastan mielelläni maljojen hankinnassa. Omat maljat ovat välttämättömät, että voi osallistua valmennukseen.
 Valmennuksen jälkeen voit toimia äänimaljarentouttajana lähipiirillesi tai asiakkaillesi. Sinulla on myös mahdollisuus hankkia Pyhät Maljat® -sertifikaatti ja käyttää Pyhät Maljat® -merkkiä omissa rentoutuksissa.
 Lisätietoa valmennuksesta saat Iirikseltä iiri(at)iirinvirma.fi  tai 050 5290396.

Tunnetko kutsun?

Kuva: Tiina Rytkönen, ElonArt

Mitä on maljarentoutus?

Olen järjestänyt kevään 2020 aikana maljarentoutusiltoja sekä Hyvinkäällä että Malmin Elonaskeleessa. Jos haluat ryhmällesi/ystävillesi rentouttavan elämyksen, voit tilata minut kotiisi tai yritykseesi. Maksusta voimme aina sopia erikseen, maljarentoutusilloissa olen veloittanut 40e/hlö.
Oma joogamatto ja viltti + vesipullo on hyvä olla mukana.

Savonlinnan Itäisellä asemalla to 4.6.20 klo 18-19.30 Pyhät Maljat -rentoiluilta tulossa! Tule mukaan, voit maksaa MobilePayn kautta osallistumismaksun 40e!

EnkelinSydän -illat

  EnkelinSydän -illat jatkuivat jälleen kevätkauden aikana Iirinvirman Pinkissä huoneessa. Osan illoista vietimme Zoomissa ja iloksemme huomasimme, että meditaatio ja rentoutuminen onnistuvat myös etäyhteydellä!

  Toivotan oikein hyvää kesää kaikille illoissani ja meditaatioissani käyneille, syksyllä jälleen tapaamme!

 

Homeopatiaa kotiin -kurssit 2020

Kevätkauden aikana järjestän taas akuuttihoidon homeopatiakursseja. Olet tevetullut mukaan oppimaan perheesi akuuttitilanteiden hoitoa, esim pienet tapaturmat, vatsataudit, vilustumiset, pienet palovammat ym. Kurssimaksu on 40e ja maksu tapahtuu MobilePayn kautta.

Ma 16.3.20 Terveyskauppa Baldrian Hyvinkää
Pe 17.4.20 Zoom-etäyhteydellä

Tulossa lisää kursseja! Pysy kuulolla!