Valmennuksia ja tapahtumia

Pyhät Maljat® -Intuitiivinen maljarentoutusvalmennus 

Oletko kiinnostunut äänimaljoista?
Haluaisitko oppia käyttämään niitä läheistesi rentouttamiseen tai hoidoissasi/meditaatioissasi ja tuoda näin uuden palvelun asiakkaillesi?
Haluaisitko kehittää intuitiotasi ja itsetuntemustasi?

Nepalilaiset äänimaljat ovat jo pitkään saaneet sydämeni ja sieluni sykkimään ja värähtelemään aivan erityisellä tavalla. Intuitiivisia rentoutuksia olen tehnyt jo useamman vuoden ajan, ja nyt minua ohjataan jakamaan kehittämääni intuitiivista tapaa muillekin.

  Olet lämpimästi tervetullut mukaan opiskelemaan intuitiiviseen valmennukseen! UUSI VALMENNUS ON ALKAMASSA HYVINKÄÄLLÄ SUNNUNTAINA 17.9.2023! Tule mukaan!

 Opiskelu käsittää 3 lähipäivää, itseopiskelua ja erikseen sovittavan päätös/näyttö/juhlapäivän. 
 2 opiskelijaa mahtuu mukaan
 Valmennuksen hinta on 3 x 186e + päätöspäivän erikseen sovittava hinta 
 Jokaisen osallistujan omakustanteeksi tulee äänimaljojen hankinta, esim. Thomannilta Saksasta (vähintään 4 erikokoista maljaa). Opastan mielelläni maljojen hankinnassa. Omat maljat ovat välttämättömät, että voi osallistua valmennukseen.
 Valmennuksen jälkeen voit toimia äänimaljarentouttajana lähipiirillesi tai asiakkaillesi. Sinulla on myös mahdollisuus hankkia Pyhät Maljat® -sertifikaatti ja käyttää Pyhät Maljat® -merkkiä omissa rentoutuksissa.
 Lisätietoa seuraavasta valmennuksesta saat Iirikseltä iiri(at)iirinvirma.fi  tai 050 5290396.

Tunnetko kutsun?

Kuva: Tiina Rytkönen, ElonArt

Maljarentoutusillat/-hetket

Jos haluat ryhmällesi/ystävillesi rentouttavan elämyksen, voit tilata minut kotiisi tai yritykseesi. Maksusta voimme aina sopia erikseen, maljarentoutusilloissa Iirinvirmassa olen veloittanut 44e/hlö.
Oma joogamatto ja viltti + vesipullo on hyvä olla mukana.

EnkelinSydän -illat

  EnkelinSydän -illat ovat toistaiseksi tauolla.  

Homeopatiaa kotiin -kurssit

Olet tervetullut mukaan Zoom-yhteydellä akuuttihoidon homeopatiakursseille. Opit perheesi akuuttitilanteiden hoitoa, esim pienet tapaturmat, vatsataudit, vilustumiset, pienet palovammat ym. Kurssimaksu on 40e ja maksu tapahtuu MobilePayn kautta.

Pysy kuulolla!