Valmennuksia ja tapahtumia

Pyhät Maljat® -Intuitiivinen maljarentoutusvalmennus 2/2020

Oletko kiinnostunut äänimaljoista?
Haluaisitko oppia käyttämään niitä läheistesi rentouttamiseen tai hoidoissasi/meditaatioissasi ja tuoda näin uuden palvelun asiakkaillesi?
Haluaisitko kehittää intuitiotasi ja itsetuntemustasi?

Nepalilaiset äänimaljat ovat jo pitkään saaneet sydämeni ja sieluni sykkimään ja värähtelemään aivan erityisellä tavalla. Intuitiivisia rentoutuksia olen tehnyt jo useamman vuoden ajan, ja nyt minua ohjataan jakamaan kehittämääni intuitiivista tapaa muillekin.

  Olet lämpimästi tervetullut mukaan opiskelemaan intuitiiviseen valmennukseen!

Ja mikä mahtavaa! Uusi valmennus alkaa syyskuussa 2020 Hyvinkään Viridiksessä ja kestää n. 6kk. Opiskelu käsittää 6 lähipäivää, itseopiskelua ja erikseen sovittavan päätösjuhlapäivän. 
  Paikkana on juuri uudistunut Viridis -hoitola Hyvinkäällä Siltakadulla.
 8 opiskelijaa mahtuu mukaan tähän valmennukseen.
 Valmennuksen tapaamispäivät ovat sunnuntaisin klo 10-17
27.9, 25.10, 22.11, ja ensi vuoden puolella 17.1.21, 14.2. 14.3. + erikseen sovittava päätöspäivä.  Pidämme joulukuun rauhoitettuna joulutohinoille.
 Valmennuksen earlybird-hinta on 7 x 128e, kun ilmoittaudut elokuun puoliväliin mennessä. Vahvistat paikkasi maksamalla ilmoittautumismaksun 128e, mikä on samalla ensimmäinen maksuerä kokonaisvalmennuksesta. Mahdollisen peruuntumisen sattuessa ilm. maksu jää järjestäjälle. Muut maksut kuukausittain valmennuksen alkamisesta.
 Jokaisen osallistujan omakustanteeksi tulee äänimaljojen hankinta, esim. Thomannilta Saksasta (vähintään 4 erikokoista maljaa). Opastan mielelläni maljojen hankinnassa. Omat maljat ovat välttämättömät, että voi osallistua valmennukseen.
 Valmennuksen jälkeen voit toimia äänimaljarentouttajana lähipiirillesi tai asiakkaillesi. Sinulla on myös mahdollisuus hankkia Pyhät Maljat® -sertifikaatti ja käyttää Pyhät Maljat® -merkkiä omissa rentoutuksissa.
 Lisätietoa valmennuksesta saat Iirikseltä iiri(at)iirinvirma.fi  tai 050 5290396.

Tunnetko kutsun?

Kuva: Tiina Rytkönen, ElonArt

Mitä on maljarentoutus?

Olen järjestänyt kevään 2020 aikana maljarentoutusiltoja sekä Hyvinkäällä että Malmin Elonaskeleessa. Jos haluat ryhmällesi/ystävillesi rentouttavan elämyksen, voit tilata minut kotiisi tai yritykseesi. Maksusta voimme aina sopia erikseen, maljarentoutusilloissa olen veloittanut 40e/hlö.
Oma joogamatto ja viltti + vesipullo on hyvä olla mukana.

EnkelinSydän -illat

  EnkelinSydän -illat jatkuivat jälleen kevätkauden aikana Iirinvirman Pinkissä huoneessa. Osan illoista vietimme Zoomissa ja iloksemme huomasimme, että meditaatio ja rentoutuminen onnistuvat myös etäyhteydellä!

  Toivotan oikein hyvää kesää kaikille illoissani ja meditaatioissani käyneille, syksyllä jälleen tapaamme!

 

Homeopatiaa kotiin -kurssit 2020

Syyskauden aikana järjestän taas Zoom-yhteydellä akuuttihoidon homeopatiakursseja. Olet tervetullut mukaan oppimaan perheesi akuuttitilanteiden hoitoa, esim pienet tapaturmat, vatsataudit, vilustumiset, pienet palovammat ym. Kurssimaksu on 40e ja maksu tapahtuu MobilePayn kautta.

Tulossa lisää kursseja! Pysy kuulolla!